لذیذ ترین غذاهای گرجستان

شایسته ترین غذاهای گرجستان

یکی از فاکتورهای اساسی در هر سفری که قادر است برای هر مسافری دارای اهمیت باشد غذای آن میهن است و همانگونه که می‌دانید غذاهای هر شهر نصیب مهمی از تمدن و پیشینه هر شهر و دیار به حساب آورده می شود و در‌صورتی‌که بخواهید گردشی خوشمزه در مورخ و قبل مردم آن شهر داشته باشید حتما غذاهای آن جا را آزمایش فرمائید و شما در تور گرجستان میتوانید با آزمون کردن غذاهای این مرز و بوم فرهنگ وتمدن مختص آن را لمس فرمائید و با دقت به این‌که گرجستان با پیشینه تاریخی یک میلیون سالی که داراست طبیعتا طیف متنوعی از غذاهای محلی و سنتی را پیش روی شما دوستان عشق مند بدین نوع تجربیات قرار میدهد پس با همراه باشید .


   

 

قابل ذکر است که فرهنگ و تمدن غذایی گرجستان با تنوع , سبک پخت و میزآرایی منحصر خویش شناخته شده‌است و مردمان گرجی درین غذاها همواره گوشت , صیفیجات و میوه و ماهی جدید به کارگیری می نمایند و درپی دیدنی است بدانید در ناحیه گرجستان بیش تر از ۱۵۰ مدل خوراک موجود هست که عمدتا از سایر فرهنگ وتمدن های غذایی آسیا تأثیر گرفته اند و همینطور به کار گیری از تولیدها لبنی به همراه طعام در گرجستان مضاعف ترویج و موردپسند قرار میگیرد .

محبوبترین غذاهای گرجستان

اگرچه که معتقد هستیم تمام غذاهای گرجی فراوان خوشمزه و پرطرفدار میباشند البته در اینجا همت داریم معروفترین غذاهای گرجی و همینطور مواد نخستین این غذاهای گرجی را به شما هوا داران شرح دهیم , مارا ملازمت فرمائید .

 

 

 

خاچاپوری آجارستانی , آجاررولی

 

غذای دوچندان همگانی و ملی گرجی آجاررولی است که بزرگترین خصوصیات آن نشان دهنده فرهنگ و تمدن مردمان گرجی هست این خوراک از خمیری تنظیم می گردد که به اصطلاح نان آن را تشکیل میدهد و باطن این نان را با پنیر و کره

غذاهای محلی گرجستان

چیکن تاباکا ( Chicken tabaka )

 

چیکن تاباکا یکی دیگر از غذاهای سنتی گرجستان بوده که محبوبیت خاصی داراست و این‌که در آن تکه های مرغ سوخاری به کار گیری می‌شوند و همینطور در دیگر کشورهای مرزو بوم قفقاز هم فراوان دارای شهرت و زبانزد است ; احتمالا برایتان دیدنی باشد که چیکن تاباکا علاوه در گرجستان , در روسیه نیز یکی‌از غذاهای معمول رستوران ها سرو می شود که کلی طرفدار داراست و همینطور در بخش اعظمی از رستوران های اروپای شرقی و کشورهای راس اروپا هم قابل تماشا است , روش تهیه و تنظیم آن بدین صورت است که ابتدا مرغ را در یکی‌از ظروف دیرین گرجستانی به اسم تابه سرخ کرده و آنگاه برای آن که مرغ ها به طور کامل سرخ شوند , آنان را در کف تابه پهن می نمایند و بعد از آن با به کارگیری از وزنه ای تکه های مرغ را فشرده کرده و امروزه برای این کار از تابه های مخصوصی به کارگیری می نمایند و این غذای لذیذ با اسم ( چیکن تاباکا ( را اکثر زمان ها با سیر و یا این که سس های منحصر گرجی مزه دار می نمایند که طعمش را بی سابقه می نماید , حتما تستش فرمائید .

چاناخی ( Chanakhi )

 

چاناخی یکی دیگر از غذاهای سنتی و مضاعف خوشمزه گرجستان است که در پیشین در ظروف سفالینی به اسم ( چاناخی ( طبخ می‌شد و از همین رو این نام تاکنون بر روی این طعام ماند و بدانید که‌این خورشت خوشمزه نوعی تاس کباب بره میباشد که به همراه گوجه خارجی , بادمجان , سیب زمینی , صیفیجات و سیر پخته شده که در گونه خویش غیر قابل تکرار است و مدل دیگری از چاناخی هم در‌این مملکت موجود است بادمجان ها را به همراه یه خرده آب بر روی شعله ملایم قرار می دهند که به آرامی

غذاهای خوشمزه مرزوبوم گرجستان

چاکاپولی ( Chakapuli )

 

چاکاپولی یکی دیگر از خورشت های دوستداشتنی و خوشمزه بین گرجی ها است که هواداران فراوان متعددی نیز داراست و این که ( غذای چاکاپولی ( را با موادی همچون گوشت بره و یا این که گوساله به همراه سس گوجه سبز , پیاز , برگ ترخون , فلفل سبز , سیر و مخلوطی از سبزی های نو مثل جعفری , نعنا , گردید و گشنیز به همراه نمک و چاشنی طبخ می نمایند که توصیه می شود در مسافرت به گرجستان با تور تفلیس آن را از دست ندهید , ضمنا غذای چاکاپولی از جمله خورشت های پرطرفدار در بهار است به دلیل آنکه فصل گوجه سبز درین مرزو بوم است .

خینکالی ( Khinkali )

 

خینکالی یک کدام از دوست داستنی ترین و همینطور مهم‌ترین غذای ملی گرجستان شناخته می شود که ظاهری شبیه پیراشکی اهل ایران ها داراست اما اساسا تفاوت های کلیدی با پیراشکی ما دارااست و حتمی است بدانید که‌این طعام مشتمل بر لقمه های خمیری و آردی است که باطن این لقمه ها از گوشت و چاشنی مالامال می شود و ( خینکالی ( در نواحی متفاوت گرجستان با مواد متفاوتی مالامال شده و طبخ میشود ولی همه گیرترین ادغام , مخلوطی از گوشت گاو و گوشت خوک میباشد که فراوان نیز طرفدار داراست و در نواحی کوهستانی گرجستان , خینکالی را با گوشت بره هم تنظیم می نمایند و ولی می توان برای لبریز کردن خینکالی از ترکیبی زیرا پنیر , قارچ و سیب زمینی له شده هم به کار گرفت البته در شهرهای گرجستان , دو مدل خینکالی دارای اسم و رسم است : خینکالی با جعفری و خینکالی فارغ از جعفری که سازه به ذوق وسلیقه شان سرو می نمایند .

متسوادی یا این که شیشلیک ( Shashlik )

 

شیشلیک این کباب خوشمزه و پرطرفدار و از جمله غذاهای مشترک در تمدن های غذایی غرب آسیا

غذاهای لذیذ مرزوبوم گرجستان

چخخبیلی ( Chakhokhbili )

 

چَخخبیلی نوعی خورشت گرجی و یکی غذاهای سنتی این مرزو بوم بوده که فراوان سهل و آسان خیس از تلفظش صحیح میشود , این غذای خوشمزه و دوست داستنی در واقع ادغام خوشمزه ای از سوپ گوشت گاو , خورشت مرغ و صیفیجات نو ای زیرا ترخون هست و اسم این خورشت چخخبیلی از کلمه و واژه ( خوخوبی ( گرجی گرفته شده‌است که به معنای قرقاول است و ادله آن این است که در امر طبخ کلیدی این طعام از گوشت قرقاول و گوشت گاو به کارگیری می شود و ولی می توان از گوشت بوقلمون , اردک و یا این که مرغ به جای گوشت قرقاول هم استعمال شود و سازه به ذوق و سلیقه شان یکی را تعیین مینمایند و از آن جایی که امروزه در گرجستان گوشت مرغ بیشتراز کلیه متقضی دارااست اکثر اوقات آن را با مرغ طبخ می نمایند و غالبا چخخبیلی با نان سرو می شود .

ماهی قزل آلا با رب انار

 

گرچه مرزوبوم گرجستان نواحی ساحلی اکثری را در برگرفته است البته غذاهای دریایی دربین منوی غذایی این مرزوبوم جای مختص و مهمی ندارد , با این حال گهگاه می توان غذاهای دریایی را در بعضا از رستوران ها و منوهای این مرز و بوم رویت کرد و این غذای لذیذ با اسم ( ماهی قزل آلا با رب انار ( یکی همین نادر غذاها بشمار میرود و درین خوراک ابتدا ماهی قزل آلا را تماما سرخ می نمایند و آن گاه با سس ترش و شیرین انار سرو می نمایند که سفارش می‌کنیم در مسافرت با تور شهر ساحلی آن را از دست ندهید.

اگر می خواهید این غذاها را امتحان کنید پیشنهاد می کنیم تور لحظه آخری و ارزان گرجستان را رزرو کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.